Logo oficial de Mas Berag

Activitats

Els voltants de Mas Berag et garanteixen passar una gran estona.
La bona ubicació de Mas Berag invita a explorar una varietat d’activitats, des de senderimsme per les muntanyes a jornades de relax a les platjes del Perelló.
Senderisme

Explora senders serens i paisatges captivadors des de la nostra masia rural: on la natura es converteix en el teu pati del darrere.

Rutes BTT

Pedala per rutes BTT espectaculars des de la nostra masia rural. Descobreix aventures al cor de la natura del sud de Catalunya.

Agenda el Perelló

Endinsa't a l'encant d'El Perelló: tradició, gastronomia i bellesa en cada racó pintoresc del poble.

GR-92

Segueix la GR-92 per espectaculars vistes marítimes i camins costaners. Revela la bellesa natural de la costa.

Pintures Rupestres

Visita les pintures rupestres del Perelló i viatja al passat, sigues testimoni de l'art ancestral i viu la història a les coves dels cavernícoles.

Parc Natural Delta de l'Ebre

Delta de l'Ebre: reserva natural única amb aus migratòries, aiguamolls fascinants i paisatges inoblidables. Emoció natural garantida

Karting Calafat

Ubicat a la vora del mar, dintre les instal·lacions de l'històric circuit professional, sent l'adrenalina i l'emoció de la competició.

Parc Atraccions Portaventura

Immersiu-vos en la màgia de PortAventura World: atraccions emocionants, espectacles fascinants i diversió sense límits per a tothom

Tuna Tour

Tuna Tour és l'única experiència en què és possible una trobada amb tonyines vermelles al seu propi hàbitat i podràs nedar entre elles.